Check the prices Order brochure Book now


DOBRO DOŠLI u školu ActiLingua!

Akademija ActiLingua se nalazi u samom srcu Beča i organizuje tokom cele godine kurseve nemačkog jezika za sve nivoe znanja. U Akademiji ActiLingua ćete učiti nemački u malim internacionalnim grupama po utvrđenom programu.


Nemački kursevi
Nemački govori više od 120 miliona ljudi u 8 zemalja Evrope; taj jezik je jedan od najznačajnijih kulturnih jezika - na nemačkom su govorili i pisali, naprimer, Goethe, Mozart, Freud i Einstein. U Beču se govori na pravilnom i čistom standardnom nemačkom jeziku.

English Espanol Italiano Deutsch
Smeštaj
Smeštaj ćete dobiti kod pažljivo izabranih porodica, zajedno sa drugim polaznicima u apartmanu ili u internacionalnoj atmosferi školske rezidencije. Izaberite smeštaj u hotelu sa doručkom ili polupansionom.English Espanol Italiano Deutsch

Aktivnosti
Kurs u školi ActiLingua uključuje takođe veoma bogati program kulturnih događaja i slobodnog vremena. Upoznajte Beč kroz šetnju i izlete po gradu, koje organizuje škola, osvežite svoju plesnu umetnost na našem besplatnom kursu valcera!


English Espanol Italiano Deutsch
Beč
Beč, prestonica Austrije, svetska metropola kulture, muzike i romantike. Beč nudi velik izbor kulturnih događaja - savršeno i bezbedno okruženje za nastavu nemačkog jezika.English Espanol Italiano Deutsch


Special offers Photos, videos and slideshows