Check the prices Order brochure Book now


Lär dig tyska i Wien - Österrike
kurser i tyska på språkskolan ActiLingua Academy

Vare sig du är nybörjare, vill bättra på dina språkkunskaper eller skaffa dig det internationellt erkända språkdiplomet i tyska, erkänt på samtliga universitet i österrike och även många i Tyskland, har ActiLingua den rätta kursen just för dig. Vi sköter även din inkvartering, organiserar ett rikt kultur- och fritidsprogram med stadsrundturer, veckoslutsutflykter över hela Österrike och garanterar att det blir roligt och underhållande med sport, fester och konsertbesök.


Allmänna kurser
Efter några månader hos ActiLingua kommer du inte bara att behärska språket - du kommer också ha en djupare insikt i Österrikes kultur och levnadsvanor. När du återvänder kommer vägen till Österrike, Tyskland och resten av utlandet att stå öppen för dig i din fortsatta karriär - och du har dessutom fått en mängd nya vänner under din vistelse i Wien!

English Espanol Italiano Deutsch
Boende
ActiLingua Residenz med Standard och Superior Apartments, värdfamilj, apartment eller studentrum - vi organiserar ditt perfekta boende.

Du kommer att känna dig som hemma!

English Espanol Italiano Deutsch

Fritid
Vi sköter även din inkvartering, organiserar ett rikt kultur- och fritidsprogram med stadsrundturer, veckoslutsutflykter över hela Österrike och garanterar att det blir roligt och underhållande med sport, fester och konsertbesök.

English Espanol Italiano Deutsch
Wien
Wien, konstens, kulturens och musikens stad, är en säker och attraktiv plats att lära sig tyska på. I Österrike talar man tyska - en korrekt och ren tyska som många menar är alldeles speciellt melodiös. Lär dig tyska i Wien!


English Espanol Italiano Deutsch


Special offers Photos, videos and slideshows